Wednesday, 1 February 2012

Hari Pertama

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

 haaa , tajuk post hari ni , Hari Pertama .
apa post hari ni ek ?
hurrmm , hari pertama ? hari pertama apa ?
hee , pelik2 je lah .
okay , hari pertama tu just a tittle .
actually, hari pertama dalam bulan Februari. haha

nak story pasal pe ek ?? story pasal sekolah laa , apa lagi an .
budak sekolah student laa kata . haha
eh , tka start2 pon dari tadi , hurrhh macam tak betul jeee .
hihi
hari hari pertama dalam bulan Februari , dan hari ni jugak lah guna jadual bru untuk kali yeng ke 5 kot .
sekolah tu kaya dengan menukar jadual , haaha .
kutuk nampak , huhu .
 alhamdulillah semua okay .
waktu pertama , bio .
masuk lab macam biasa , tengok cikgu . cikgu ni tak sama pon macam cikgu sebelum ni ?
ait ? jadual tukar , semua ditukar .
apaboleh buat , pelajar la kata ann .
cikgu before tu , memang ada cakap lepas ni jadual tukar dan cikgu pun akan bertukar .
tapi , tak tahu lagi cikgu mana yang akan ganti .
cikgu baru ni kira garang lah jgak .
siap bagi pantang larang dan peraturan lah lebih kurang .
hurhh ,strict kot .


then, lepas rehat english .
belum keluar rehat lagi , cikgu nya dah masuk . tapi pelik gak , selama hari ni cikgu english perempuan ,
sejak bila laa pulak bertukar lelaki ni .
haihh , pelik , pelik , pelik.


sir ni , macam india . masuk 2 , just bg good morning lah . 
lpastu , dia bagi salam , good morning .
lah ingat an non muslim , rupanya muslim .
sir , tu cikgu praktikal .
hari tu belajar , literature (poem)
sir tu suruh kitorang baca poem tu ramai2 .
otw baca poem tu , saya ngan kawan sebelah punya lah gelak .
macam tak betul . 
dah laa sir tu kelakaar , kwan sebelah ni pulak salah baca .
so , jadi lawak laa an , orang lain baca lain , dia baca lain .
nasib baik lah , orang lain tak dengar .


hahah , okay lah . macam dah panjang sangat je an .
so , stop lah .


.salam.

No comments:

Post a Comment