Wednesday, 30 November 2011

" SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret "

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته


tahniah kepada kak lyssa sebab hari ni blog kak lyssa dah genap satu tahun . 



blog kak lyssa ni menarik , cantik dan comel . 

tutorial kak lyssa simple n senang nak try .

kak lyssa banyak bagi tips yang berguna .
 
thanks a lot to kak lyssa

 

11 comments:

  1. Lyssa singgah sini . Wahh . Thnx dengan pendapat anda tu .. hehe .. dan Tengs jugak sebab sudi join Segmen dari Lyssa erk . Appriciate sgt ! <3

    ReplyDelete
  2. akak datang terjah sini dari segmen lyssa.. :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  3. dtg dr segmen yg sama :D
    jemput singgah blog muni ..

    http://moonibubblez.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html#comment-form

    ReplyDelete
  4. datang dari segment yg sama ..
    sudah follow .. =)
    nice blog ..
    follow me back ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
    http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal :)

    from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

    http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  8. mendarat di sini=) http://saranghaesolehah.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. dr segmen same..da follow sini ^_^

    ReplyDelete